Jump to content
Sign in to follow this  
Moderator

Tipster liga - Evropsko prvenstvo

Recommended Posts

Od 11. juna do 11. jula na rasporedu će biti tipster liga vezana isključivo za Evropsko prvenstvo.

Pravila takmičenja će biti skoro identična tipster ligama iz aprila i maja, razlika je samo u tome što će se moći tipovati samo na utakmice Evropskog prvenstva.

Da biste ušli u konkurenciju za nagrade, morate imati minimalno 20 tipova u periodu između 11. juna i 11. jula, a maksimalno možete igrati jedan tip dnevno, minimalne kvote 1,30, odnosno maksimalne 5,00.

Tip će morati biti okačen minimalno jedan sat prije početka utakmice. Npr. 11. juna igraju samo Italija-Turska, što znači da taj dan možete tipovati samo na tu utakmicu. 12. juna se igraju tri meča (Vels-Švajcarska/Danska-Finska/Belgija-Rusija) i možete tipovati samo na jedan od ta tri.

Nagrade

Nakon završetka Evropskog prvenstva, najbolji tipsteri će biti nagrađeni.

Na osnovu tabele, nagrade će biti sljedeće:

1. mjesto - 160 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
2. mjesto - 100 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
3. mjesto - 80 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
4. mjesto - 40 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
5-8. mjesto - 20 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
9-12. mjesto - 10 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.

 

Takođe, sa 10 KM bonusa za klađenje će biti nagrađeno 10 forumaša koji budu imali najviše komentara/postova na EURO temama koje se nalaze ovdje:

https://meridianbetforum.ba/index.php?/forum/60-euro/

 

Dozvoljeno je komentarisati sve što ima veze sa naznačenom temom. Znači sve što je vezano za grupu A, može se pisati u toj temi. Onog trenutka kada završi Evropsko prvenstvo (11. jula), 10 najaktivnijih forumaša će dobiti 10 KM bonusa.

Sa komentarima možete početi od današnjeg dana (7. jun) pa sve do 23:59h 11. jula.

Nije dozvoljeno pisanje dva uzastopna komentara. Znači kada vi nešto prokomentarišete, morate sačekati da neko odgovori ili napiše nešto drugi da biste mogli novi komentar napisati. Svaki uzastopni komentari će biti brisani, a korisnici koji to budu činili upozoreni pred ban.

Takođe, očigledan spam nije dozvoljen (pisanje kratkih i besmislenih komentara koji ne potiču diskusiju).

Nije dozvoljeno ni korištenje duplih naloga. Ukoliko dvije osobe budu pisale sa iste IP adrese ili ako se primjeti da se radi o istim osobama sa različitih IP adresa (istog interneta), biće trajno odstranjene sa foruma.

 

Da ne bude zabune, moguće je osvojiti bonus i na osnovu tabele u Tipster ligi, kao i na osnovu aktivnosti na EURO temama. Ukoliko npr. završiti na trećem mjestu u tipster ligi (80 KM bonusa), a takođe budete među 10 najaktivnijih forumaša na EURO temama, vaš bonus će iznositi 90 KM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...