Jump to content
Sign in to follow this  
Moderator

Pravila takmičenja

Recommended Posts

Prvi ciklus tipster forum lige trajaće od 1. aprila do 1. maja. 

Opšta pravila

Učestvovanje je dozvoljeno svim forumašima koji imaju nalog u MeridianBet kladionici u Bosni i Hercegovini. Ukoliko nemate nalog, moguće je da ga napravite i nakon osvajanja eventualnog bonusa na kraju mjeseca.

Posebna prijava nije neophodna, dovoljno je samo da okačite tip na temi namijenjenoj za to.

Učestvuje se tako što se okači jedan tip na temi ----> 

 

Nije dozvoljeno isti dan tipovati dvije utakmice. Ako tipujete npr. 1. aprila, možete izabrati samo utakmicu koje počinje 1. aprila (00:00h - 23:59h).

Tip mora biti okačen najmanje jedan sat prije početka utakmice koja se tipuje, inače neće biti validan. (Ako utakmica počinje u 21:00h, najkasnije se tip može postaviti u 20:00h).

Da bi ušli u konkurenciju za nagrade, neophodno je da imate minimalno 20 tipova u mjesecu (znači ne morate tipovati svaki dan, ali 20 dana u mjesecu morate).

Kako se kači tip?

Kvote i tipove možete uzimati isključivo iz MeridianBet kladionice ---> https://meridianbet.ba/sr/kladjenje

Kada pronađete koji tip na MeridianBet-u želite odigrati taj dan, kliknete na njega (npr. na slici kec na Lacio protiv Bajerna):

TeRq7bP.png

Nakon toga kliknete brzi tiket i dobijete sljedeću sliku.

image.png

Vaš zadatak je samo da odradite printscreen (prt sc tipka na tastaturi), u paintu pasteujete sliku i samo je okačite ovdje na forum. Takav princip je neophodan zbog učestale promjene kvota tokom dana.

Bodovanje

Na kraju svakog dana, biće okačena tabela.

Za svaki tip se automatski računa 1 unit. Šta to znači? Ako npr. odigrate kvotu 1,70 i pogodite, dobićete 0,70 poena. Ako pogodite 3,45 kvotu, dobićete 2,45 poena. Svaki promašaj donosi -1 poen.

Minimalna kvota svakog tipa mora biti 1,30, a maksimalna 5,00. Sve ostale kvote neće dolaziti u obzir.

Nagrade

Nakon završetka takmičenja 30. aprila, najbolji tipsteri će biti nagrađeni.

Na osnovu tabele, nagrade će biti sljedeće:

1. mjesto - 200 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
2. mjesto - 130 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
3. mjesto - 70 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
4. mjesto - 40 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
5-8. mjesto - 20 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.
9-16. mjesto - 10 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.

Upozorenje

Nemojte praviti više raznih naloga na forumu kako bi učestvovali u tipster ligi sa više naloga jer ukoliko budete uhvaćeni, svi nalozi će automatski biti trajno banovani sa foruma i više nikad nećete imati pristup istom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dopuna pravila

-U slučaju da je meč koji ste tipovali odložen za sljedeći dan (npr. tenis zbog kiše), taj tip će biti prihvaćen narednog dana. Npr. ako tipujete 2. aprila na meč, a on se odgodi i odigra 3. aprila, kada bude kačena tabela za 3. april, biće uračunat i taj tip.

Uslov je samo da odgođeni meč počne najkasnije 24 sata od originalnog vremena tipovanja. Ako je meč trebalo da se odigra u utorak u 17h, pa se zbog kiše pomjeri za sljedeći dan, mora početi prije 17:01h da bi bio obračunat. Svi tipovi koji počnu sa više od 24 sata zakašnjenja, neće biti važeći.

-U slučaju da na kraju mjeseca dvije ili više osoba imaju isti broj bodova, bolji plasman na tabeli će ostvariti osoba koja je odigrala više tipova. Ako je i tu stanje izjednačeno, u prednosti će biti osoba koja je pogodila najveću kvotu tokom mjeseca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dopuna pravila

-Nije dozvoljeno tipovanje na virtuelne igre iz MeridianBet ponude. Dozvoljeni su samo sportski događaji koji se zaista igraju "na terenu".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dopuna pravila

-U slučaju da se meč poništi i bude kvota 1 (npr. predan teniski meč), moguće je tog dana odigrati novi tip kao zamjenski.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drugi ciklus tipster lige će trajati od 1. maja pa sve do kraja mjeseca.

Nagradni fond, kao i pravila ostaju isti.

Kao što je već navedeno na drugoj temi, od juna će biti uvedena nova liga, pod nazivom Tipster PREMIUM liga u kojoj će učešće moći da uzmu samo forumaši koji imaju 500+ postova i ona će imati veći nagradni fond od obične lige, a i pravila će biti različita. Više o pravilima za premimum ligu biće pisano sredinom maja mjeseca. Zbog toga apelujemo sve koji žele da učestvuju u toj ligi, da se aktiviraju i na ostalim temama na forumu tokom narednog mjeseca.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...