Jump to content

Moderator

Administratori
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Moderator

 1. Trebalo bi da su bonusi svima uplaćeni, provjerite.
 2. Konačna tabela: Aida - 160 KM bonusa Zuxxx - 100 KM bonusa Zeljko3 - 80 KM bonusa Irmel1 - 40 KM bonusa Bijesni lav, Nusko, Neven12, Mirce - 20 KM bonusa Marija70, Simivann, Stevor, Sportas - 10 KM bonusa S obzirom da nikakve aktivnosti nije bilo na temama za grupe, osim svega par komentara, niti je bilo više od 10 forumaša uključeno u priču, dodatne bonuse niko ne dobija. Pošaljite na poruku brojeve računa u MeridianBet-u i ime naloga. Navedeni bonusi iznad će biti uplaćeni do kraja sedmice. Naredna tipster liga će se igrati u avgustu.
 3. Ispravljen je broj tipova jer je napravljen propust u organizaciji. Cilj je da je validno imati 2/3 od potencijalnih tipova (kao u regularnim mjesecima 20 od 30). Sada je bilo 22 potencijalna dana za igru umjesto 30. Zbog toga smo zaokruzili na 15.
 4. Tabela pred finale. Ostavljeni su samo oni koji teoretski mogu ispuniti uslov sa 15 tipova.
 5. Tabela zaključno sa grupnom fazom. S obzirom da nema utakmica svaki dan, u konkurenciju za nagrade će ulaziti svi koji budu imali minimalno 15 tipova na kraju takmičenja, umjesto regularnih 20.
 6. Tabela zaključno sa 16. junom. Jedna samo napomena za one koji ne znaju. Svi tipovi koji se okače, a počinju manje od 60 minuta od početka meča ne ulaze u razmatranje (kao da nisu ni tipovani). Znači ako meč počinje u 15h, najkasnije kad se može okačiti je 14h. Ako okačite u 14:01h, ne važi. Stoji u pravilima tipster lige.
×
×
 • Create New...